onsdag 1. desember 2010

FALLEN

SOM ANGELS ARE DESTINED TO FALL

Instant. Intense. Weirdly familiar…
The moment Luce looks at Daniel
She knows she has never felt like this before.
Exept she can`t shake the feeling that she
has… and with him – a boy she doesn`t
remember ever setting eyes on.
Will her attempt to find out why enlighten her –
ore destroy her?

 

Tittel: Fallen
Forfatter: Lauren Kate
Sjanger: Fantasi
Sider: 452
Lesetid: ca. 1 døgn
Sang: Ours - The Bravery

Jeg elsker coveret på boken… Det første jeg skal si er at dette er ikke i nærheten av Twilight og at man ikke må forvente det. Hvis ikke er ikke boken bra.



There's something achingly familiar about Daniel Grigori.

Mysterious and aloof, he captures Luce Price's attention from the moment she sees him on her first day at Sword & Cross boarding school in Savannah. He's the one bright spot in a place where cell phones are forbidden, the other students are screw ups, and security cameras watch every move.

Except Daniel wants nothing to do with Luce — he goes out of his way to make thats very clear. But she can't let it go. Drawn to him like a moth to a flame, Luce has to find out what Daniel is so desperate to keep secret…even if it kills her.



Luce har alltid sett skygger. Hun vet ikke hva det betyr eller hvorfor, men hun vet at de vil ha noe fra henne. Når en ødeleggende ulykke inntreffer resulterer i døden av en gutt hun likte, vet hun at hun ikke var ansvarlig selv om hun ikke kan huske nøyaktig hva som skjedde. Ingen tror på hennes uskyld og hun ender opp på Sword & Cross reform skole i Savannah, Georgia.

Daniel, en sexy og rolig gutt som Luce er merkelig tiltrekket til, selv om han gjør det klart at han ikke vil ha noe å gjøre med henne. Luce kan ikke riste følelsen av at hun vet at Daniel på en eller annen måte og kan ikke helt holde seg borte fra ham, eller tolke hans blandede signaler. Cam, den super søte gutten som gjør det klart at han faktisk liker Luce og ønsker å bli kjent med henne bedre!

Men ... ting er ikke alltid slik de ser ut, for det er en krig som raser mellom The Fallen. Krigens balanse avhenger av kjærligheten mellom en Fallen og et menneske. Hvis de onde erobrer det gode så vil det være et helvete på jorden. Hvis gode vinner? Vel ... det vet vi ikke.


Fallen har den typiske paranormale romanse elementet... Mysterier, trekant drama, den morsomte bestevennen, den store hemmeligheten, de uvitende foreldrene, men Lauren Kate skriver så treffende at jeg raskt fant meg selv trukket inn i den verden hun skapte!

Karakterene er engasjerende, historien hypnotiserende og selv om det satt mange ubesvarte spørsmål, var det tilfredsstillende på samme tid. Jeg er fornøyd med historien, og spent venter på neste avdrag. Jeg vet det vil være verdt ventetiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar