tirsdag 4. januar 2011

Vampire Academy

Lissa Dragomir IS A MORTAL VAMPIRE.

 
She must be protected at ALL times from the fiercest and most dangerous vampire of all – the ones who will never die.
  Rose Hathaway is Lissa`s best friend – and her bodyguard.
  Now after two years of illicit freedom, they`ve been dragged back inside the iron gate of St.Valdimir`s Acadamy. The girls must survive a world of forbidden romances, a ruthless social scene and terrifying night-timer rituals.

 
But above all, they must NEVER let their guard down, lest the immortal vampires take Lissa – forever...






Tittel: Vampire Academy

Forfatter: Richelle Mead

Sjanger: Fantasi

Sider: 332

Lesetid: 1 døgn






 

Boken begynner med Rose og Lissa som har rømt fra "Vampire Academy"på grunn av årsaker i utgangspunktet ukjent. Kort tid etter starten av boken de er fanget og tatt med tilbake til akademiet. Lissa er en Moroi, eller en levende vampyr. Rose er hennes verge, en dhampir. Morois må ha voktere for å beskyttes fra Strigoi, udødelige vampyrer. Da hun returnerte til skolen får Rose fortsetter sin opplæring, mens Lissa kjemper for å få tilbake sin sosiale status som en Moroi prinsesse. Hendelsene som førte til deres første flytur fra skolen så vel som kilden til Lissas emosjonelle ustabilitet er avslørt som historien fortsetter.


Boken er stappet med kjærlighet, action og sladder. Som alle andre ungdomsbøker, men denne gangen handler det ikke om jente møter gutt og hvor fantastisk han er, men om hvor bestevenninner må stå sammen uansett og hvordan forholde deres er. Men så klart er ingen bøker bra uten en forvirret og ulovlig kjærlighet.



Jeg anbefaler denne boken og serien veldig. Det er ikke likt twilight bøkene eller noe annet jeg har lest!! Kjempe kjempe love it!!!


<3 <3 <3 <3 <3 <3

3 kommentarer:

  1. Yes, enda en bokblogg! Vampire Academy er en av mine absolutt favortittserier. Jeg leste faktisk ut bok nr. seks i ferien og du har mye å glede deg til fremover :D
    - Maria (maria1993.blogg.no)

    SvarSlett
  2. Helt enig, denne serien er bare knall :D

    SvarSlett
  3. hehe!! Ja serien er super!! Leste den 6 boken på åtte timer :p brukte litt vel kort tid så leser den på nytt en gang til!

    SvarSlett