onsdag 1. desember 2010

TORMENT



Forbidden. Eternal

A love to die for…




LOVE NEVER DIES…
 
It took Lucinda en eternity to find her beloved angel. Daniel.
But he waited for her. Now they are forced apart again, to protect Luce from the Outcasts – immortals who want her dead. During their separation, Luce learns about her mysterious past lives. But the more she discovers, the more she suspects that Daniel is hiding something.

What if Daniels version of the past isn`t true?
Is it really their destiny to be together?
Or is Luce actually meant to be with somebody else?









Tittel: Torment

Forfatter: Lauren Kate

Sjanger: Fantasi

Sider: 452

Lesetid: ca 1 døgn

Sang: Ours – The Bravery






A lot has happened since the explosive battle took place at Sword & Cross.

 Between an unexpected death and betrayal, Luce barely has time to wrap her head around everything that she's been witness to - and before she knows it, she is whisked off by Daniel to be hidden away at a new school filled with Nephilim.
All this is done for her own protection of course (Because somehow during the last battle, Luce has managed to attract a horde of enemies all out for her blood).
Of course Luce isn't very happy at the thought of being there on her own, but as she starts making new friends and learning more about the Shadows and what they really mean, Luce soon begins to learn more about her past lives.
And yet, with this new knowledge comes a plethora of unanswered questions and it doesn't take long before Luce begins to question everything, including her love for Daniel. Because one thing is certain - Daniel hasn't told her everything that she wants and needs to know. 




 

Anmeldelse:

Det er mange bokserie der ute hvor du enkelt kan begynne å lese fra den andre romanen og fremdeles være i stand til å få hovedinnholdet i hva som skjer.



DETTE ER IKKE EN AV DEM!


Så før noen leser denne boken, vil jeg sterkt anbefale at du leser Fallen før du leser Torment. Stol på meg!

Jeg må si at Lauren Kate er en fantastisk forfatter som tilfeldigvis har en egen evne til å velge fantastisk boktitler. Jeg er en av disse dommer- bok nerd typer som har en tendens til å ikke bare velge en bok etter forsiden, men også av tittelen.

Og Torment? Det er mer av en passende tittel enn du noen gang kan begynne å forestille seg.
Og selve bilde passer kjempe bra!!



Uansett, for de som har lest Fallen, så vet du at Lauren Kate tilbrakte mesteparten av tiden hennes langsomt å bygge en verden og fokus på utfolle biter og stykker av de ulike karakterene uten å gi for mye bort. Som et resultat, er mange spørsmål foldet ut, men ikke mange svar blir gitt.

I Torment, er svarene, men i prosessen, bare flere spørsmål begynner å rakne. Lauren ganske enkelt holder seg mye til samme tempo som hun brukte i den forrige romanen, som gjorde, til tider, en meget frustrerende å lese.


Det er mye man egentlig trenger å komme igjenom for å komme over den lille dumpen av gull som gir en litt dypere innsikt i noen spørsmål som ble reist i forrige roman.

Verden Lauren har skapt i Torment er svært forskjellig fra den verden skapt i Fallen. Fallen så en ganske mørk, gotisk setting og dyster stemning på Sword & Cross, mens Torment ser vi Luce i kyst-California, som gjemmer seg og går på skole i Shoreline. Mens Sword & Cross ble dynket i evig skygge og overskyet mørket, er Shoreline en eksklusiv, kostbar skole av lys, åpen romslig med en vakker og romslig utsikt over havet.

For de som er bekymret for ikke å se noe av Daniel i denne romanen, frykt ikke. Han gjør en opptreden i romanen. Mange av dem faktisk - og mens de øyeblikkene mellom Daniel og Luce er romantisk og til og med tider fresende - er de åpenbare øyeblikk av belastningen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar