torsdag 2. desember 2010

City of Ashes - The Mortal Instrument

Hunted by her past, Clary is dragged deeper into New York City`s terrifying underworld of demons and Shadowhunters – but can she control her feelings for a boy who can never be hers?




Tittel: City of Ashes

Forfatter: Cassandra Clare

Sjanger: Fantasi

Sider: 411

Lesetid: ca 1 døgn

Sang: My love - Sia









Clary Fray ønsker bare at hennes liv kunne kommet tilbake til det normale. Men hva som er normalt når du er en demon-drepende Shadowhunter, har en mor som kanskje er i en magisk kunstig koma, du kan plutselig se Downworlders som varulver, vampyrer, og alver? Hvis Clary forlot verden som Shadowhunters bak seg, ville det bety mer tid med sin beste venn Simon, som blir mer enn en venn. Men Shadowhunternes verden er ikke klar til å la henne gå, særlig hennes kjekke, rasende, nye og dominerende broren Jace. Clary eneste sjanse til å hjelpe moren er å spore opp den røffe Shadowhunteren Valentine, som trolig er sinnssyk, absolutt ond men også hennes far.


For å komplisere saken enda mer, er noen i New York City for å drepe Downworlder barn. Er Valentine bak drapene? Og hvis han er, hva er det han prøver å gjøre? Når den andre av Mortal Instruments Soul-Swordet, blir stjålet, kommer den skremmende Inquisitor å etterforske og zoomer rett inn på Jace. Hvordan kan Clary stoppe Valentine hvis Jace er villig til å forråde alt han tror på å hjelpe sin far?



I den fantastiske oppfølgeren til City of Bones, lokker Cassandra Clare hennes lesere tilbake i den mørke taket av New Yorke City`s Downworld, der kjærligheten aldri er trygg og makt blir den dødeligste fristelsen.



Love love love <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar